Gamla Entrack Syd AB

Skåne län

Information

Gamla Entrack Syd AB är en verksamhet som finns i Eslöv. I Gamla Entrack Syd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindstedt, Sam Stefan som är född 1958 och har titeln VD, Lindstedt, Sam Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kjell Lage som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kisch, Judith som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Erik Lennart Boris som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Karin Louise som är född 1973 och har titeln SuppleantMattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gamla Entrack Syd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gamla Entrack Syd AB på telefon 0413-558882.

Bolaget skall bedriva försäljning av reservdelar till entrepre- nadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gamla Entrack Syd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gamla Entrack Syd AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gamla Entrack Syd AB innehar ej F-skattsedel och Gamla Entrack Syd AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gamla Entrack Syd AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Gamla Entrack Syd AB har 556567-8686 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.