T A Åkeri AB

Skåne län

Information

T A Åkeri AB är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som T A Åkeri AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

T A Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-01-20.

T A Åkeri AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-02-15. Men sedan 2000-01-20 så har T A Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rönneholm Rågbacken, 240 36, Stehag. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på T A Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-544048.

Eslöv arbetar för att verksamheter som T A Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för T A Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för T A Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till T A Åkeri AB och det är följande personer, Andersson, Jan-Erik Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Ann-Charlotte som är född 1961 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för T A Åkeri AB är 556566-8950.