Vallogant Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Vallogant Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Vallogant Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vallogant Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vallogant Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1998-08-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Vallogant Aktiebolag ska trivas.

Vallogant Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet inom områden som berör kvalificerade revisorer i deras yrkesutövning främst praktisk revision samt att tillhandahålla redovisningstjänster. Bolaget ska förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vallogant Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Vallogant Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Vallogant Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Vallogant Aktiebolag är Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Harald som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vallogant Aktiebolag har 556558-9412 som sitt organisationsnummer.