Cygrids Communications AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Cygrids Communications AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Cygrids Communications AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Cygrids Communications AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556552-0540.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0413-19280 alternativt besöka eller skicka post till Cygrids Communications AB på följande adress Grävmaskinsv. 1, 241 38, Eslöv.

Cygrids Communications AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Cygrids Communications AB så sitter följande personer i styrelsen: , Türkan, Gülcan som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen, försäljning och inköp av hård och mjukvara, förvaltning och handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.