Redovisningstjänst Örjan Jönsson AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Redovisningstjänst Örjan Jönsson AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Redovisningstjänst Örjan Jönsson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Redovisningstjänst Örjan Jönsson AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556551-2414.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0413-16805 alternativt besöka eller skicka post till Redovisningstjänst Örjan Jönsson AB på följande adress Vikhemsv. 14, 241 38, Eslöv.

Redovisningstjänst Örjan Jönsson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Redovisningstjänst Örjan Jönsson AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jönsson, Håkan Arne Urban som är född 1965 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom redovisnings-, ekonomi- och skatteområdena samt därmed förenlig verksamhet.