Analysera-Info-, PR & Marknadsföring i Skåne AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom information, marknadsföring, reklamproduktion samt utföra grafiskt och redaktionellt arbete samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Analysera-Info-, PR & Marknadsföring i Skåne AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Analysera-Info-, PR & Marknadsföring i Skåne AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1998-01-09 så skapades Analysera-Info-, PR & Marknadsföring i Skåne AB och verksamheten är har F-skattsedel Analysera-Info-, PR & Marknadsföring i Skåne AB har haft det sedan 1998-01-01.

Analysera-Info-, PR & Marknadsföring i Skåne AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556551-1606 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Analysera-Info-, PR & Marknadsföring i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Analysera-Info-, PR & Marknadsföring i Skåne AB så går det att nå dem via telefon på 0413-67600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Envall Lundberg, Anna Maria -Lundberg, Nils Karl Eine Sune

Följande personer är på något sätt aktiva inom Analysera-Info-, PR & Marknadsföring i Skåne AB är Envall Lundberg, Anna Maria som är född 1966 och har titeln VD, Envall Lundberg, Anna Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Nils Karl Eine Sune som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.