Skansporten Fastighetsförvaltning AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Skansporten Fastighetsförvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Skansporten Fastighetsförvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Skansporten Fastighetsförvaltning AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556548-7674.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Skansporten Fastighetsförvaltning AB på följande adress Bryggareg. 3, 241 30, Eslöv.

Skansporten Fastighetsförvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Skansporten Fastighetsförvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: Häglund, Jan Lars Fredrik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Bäckström, Jan Inge Evert som är född 1944 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta hyreshus, äga och förvalta fast och lös egendom, äga och bedriva jordbruk och skogsbruk med binäringar, bedriva handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.