Eslövs Bad och Friskvård AB

Skåne län

Information

Eslövs Bad och Friskvård AB är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Eslövs Bad och Friskvård AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eslövs Bad och Friskvård AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Eslövs Bad och Friskvård AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-10-22. Men sedan 1998-01-01 så har Eslövs Bad och Friskvård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västerg. 54, 241 31, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eslövs Bad och Friskvård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-12570.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Eslövs Bad och Friskvård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eslövs Bad och Friskvård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva bad och friskvårdsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eslövs Bad och Friskvård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Håkansson, Kerstin Anne Maria -Jeppsson, Lars Johan Ingemar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eslövs Bad och Friskvård AB och det är följande personer, Jeppsson, Lars Johan Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fridh, Mats Ola Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Kerstin Anne Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaspersson, Lars Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterberg, John Michael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterberg, Marie-Louise Gun Astrid som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot.Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eslövs Bad och Friskvård AB är 556547-6321.