Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB

Skåne län

Information

556545-3833 är organisationsnummer för företaget Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB finns i.

Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB har varit registrerat sedan 1997-08-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Catharina Gunilla -Nilsson, Nils Åke Göran

Vill ni komma i kontakt med Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-30287 eller genom brev på följande adress:
Repslagareg. 5, 240 33, Löberöd

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt handel med petrolium- produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Catharina och Göran Nilsson Åkeri AB och det är Nilsson, Nils Åke Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Catharina Gunilla som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,