Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag

Skåne län

Information

Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Erik Sölve som är född 1961 och har titeln VD, Eriksson, Erik Sölve som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Jonny Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Löwgren, Kurt Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision Lena Dahlberg AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag på telefon 0413-70088.

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-12-03 och Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Teckomatorps Byggplåt Aktiebolag har 556541-8729 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.