Tryckluftsteknik i Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Tryckluftsteknik i Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tryckluftsteknik i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Tryckluftsteknik i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Tryckluftsteknik i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-05-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tryckluftsteknik i Sverige AB ska trivas.

Tryckluftsteknik i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska driva import och handel med tryckluftsutrustningar samt servicearbeten i anslutning härtill samt förvaltning av fast och lös egendom jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tryckluftsteknik i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Tryckluftsteknik i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Tryckluftsteknik i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-19760.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tryckluftsteknik i Sverige AB är Bengtsson, Jan-Åke Albin som är född 1954 och har titeln VD, Bengtsson, Jan-Åke Albin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Mases, Kjell Peter som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Tryckluftsteknik i Sverige AB har 556540-9132 som sitt organisationsnummer.