O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag

Skåne län

Information

O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsv. 21, 240 36, Stehag men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-540340.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag har idag 556539-5364 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Läbom, Henrik Bertil -Rahnboy, Ingrid Helena -Rahnboy, Leif Anders är den som för stunden ansvarar för O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med byggnadsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I O.O. Byggnadsmaterial i Stehag Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rahnboy, Leif Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Läbom, Henrik Bertil som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Läbom, Göran Bertil som är född 1950 och har titeln Suppleant, Rahnboy, Ingrid Helena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Angtoft, Hans-Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.