Rönneholm Slott Aktiebolag

Skåne län

Information

Rönneholm Slott Aktiebolag är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Rönneholm Slott Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rönneholm Slott Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Rönneholm Slott Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1996-07-16. Men sedan 1996-01-01 så har Rönneholm Slott Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Erikslund, 262 96, Ängelholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rönneholm Slott Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-544222.

Eslöv arbetar för att företag som Rönneholm Slott Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rönneholm Slott Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom samt bedriva rehabilitering, utbildning och träningsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rönneholm Slott Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rönneholm Slott Aktiebolag och det är följande personer, Gyllenkrok, Axel Nils Gabriel som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hammarström, Per Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bengt Agne Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Erik Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Krister som är född 1958 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Rönneholm Slott Aktiebolag är 556533-0122.