ZWEIHOF AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och ZWEIHOF AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och ZWEIHOF AB är ett av dem. Statusen för ZWEIHOF AB är att Bolaget är aktivt.

ZWEIHOF AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-01-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som ZWEIHOF AB ska trivas.

ZWEIHOF AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga lantbruksmaskiner och utföra lantbrukskörslor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ZWEIHOF AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ZWEIHOF AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med ZWEIHOF AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-31013.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med ZWEIHOF AB är Ingesson, Lars Fredrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattsson, Pontus Karl Henry som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Linné, Ingrid Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

ZWEIHOF AB har 556528-7074 som sitt organisationsnummer.