Eslöv Mekaniska Verkstad AB

Skåne län

Information

556528-6688 är organisationsnummer för företaget Eslöv Mekaniska Verkstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eslöv Mekaniska Verkstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Eslöv Mekaniska Verkstad AB finns i.

Eslöv Mekaniska Verkstad AB har varit registrerat sedan 1996-01-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eslöv Mekaniska Verkstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Eslöv Mekaniska Verkstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eslöv Mekaniska Verkstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lantz, Sune William i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Eslöv Mekaniska Verkstad AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-555400 eller genom brev på följande adress:
Traktorv. 3, 241 38, Eslöv

Bolaget skall bedriva tillverkning av mekaniska detaljer för mekanisk verkstadsindustri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eslöv Mekaniska Verkstad AB och det är Alfredsson, Johan Marcus som är född 1976 och har titeln VD, Alfredsson, Johan Marcus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Erik Johan Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lantz, Sune William som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Peter Lars-Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Stefan Kent Ingvar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotJohnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,