ArjoHuntleigh International AB

Skåne län

Information

ArjoHuntleigh International AB är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som ArjoHuntleigh International AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ArjoHuntleigh International AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-18.

ArjoHuntleigh International AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-12-14. Men sedan 1996-01-01 så har ArjoHuntleigh International AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Verkstadsv. 5, 241 38, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ArjoHuntleigh International AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-64500.

Eslöv arbetar för att företag som ArjoHuntleigh International AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ArjoHuntleigh International AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag eller andra former av ägande bedriva tillverkning av och handel med produkter och hjälpmedel för vårdsektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ArjoHuntleigh International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hagert, Carl Anders -Myers, Alexander Walter -Mårtensson, Leif Erik Firman tecknas av -Arnesson, Leif Åke Morgan i förening med en av -Hagert, Carl Anders -Myers, Alexander Walter -Mårtensson, Leif Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ArjoHuntleigh International AB och det är följande personer, Arnesson, Leif Åke Morgan som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Hagert, Carl Anders som är född 1962 och har titeln VD, Hagert, Carl Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Myers, Alexander Walter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mårtensson, Leif Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Willfors, Hans Magnus som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för ArjoHuntleigh International AB är 556528-1440.