Datakliniken i Eslöv AB

Skåne län

Information

Datakliniken i Eslöv AB är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Datakliniken i Eslöv AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Datakliniken i Eslöv AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Datakliniken i Eslöv AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-11-13. Men sedan 1995-01-01 så har Datakliniken i Eslöv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Traktorv. 1, 241 38, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Datakliniken i Eslöv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-60600.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Datakliniken i Eslöv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Datakliniken i Eslöv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med dataprodukter, installation av datorer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Datakliniken i Eslöv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Datakliniken i Eslöv AB och det är följande personer, Lindkvist, Lars-Ove som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindkvist, Helene Ann-Marie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Cato, Clas Yngve som är född 1944 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Datakliniken i Eslöv AB är 556526-9551.