Frisksportklubben Tor Förskola AB

Skåne län

Information

Frisksportklubben Tor Förskola AB är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Frisksportklubben Tor Förskola AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Frisksportklubben Tor Förskola AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-09-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stationsv. 17 C, 240 36, Stehag. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Frisksportklubben Tor Förskola AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-540782.

Eslöv arbetar för att företag som Frisksportklubben Tor Förskola AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Frisksportklubben Tor Förskola AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva frisksportsinriktad daghemsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Frisksportklubben Tor Förskola AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Frisksportklubben Tor Förskola AB och det är följande personer, Larsson, Bo Mats Urban som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Enberg, Susanne Ingrid-Marie som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Leif Arne Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Frisksportklubben Tor Förskola AB är 556526-1814.