Bengt Olsson Jordbruks AB

Skåne län

Information

Bengt Olsson Jordbruks AB är ett bolag som finns i Eslöv. I Bengt Olsson Jordbruks AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Bengt Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kerstin Ingrid Anette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt Olsson Jordbruks AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt Olsson Jordbruks AB på telefon 0413-31027.

Bolagets verksamhet skall bestå av att själv eller genom dotterbolag bedriva jordbruk, djurhållning och därmed förenlig verksamhet samt kapitalförvaltning.

Idag är Bengt Olsson Jordbruks AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bengt Olsson Jordbruks AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bengt Olsson Jordbruks AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Bengt Olsson Jordbruks AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt Olsson Jordbruks AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bengt Olsson Jordbruks AB har 556524-9892 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.