Skånska Gas & Va Lagret AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva export, import och försäljning av gas, vatten och avloppsdetaljer inom anläggnings- och byggnads- branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skånska Gas & Va Lagret AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Skånska Gas & Va Lagret AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1995-07-20 så skapades Skånska Gas & Va Lagret AB och bolaget är har F-skattsedel Skånska Gas & Va Lagret AB har haft det sedan 1996-01-01.

Skånska Gas & Va Lagret AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556522-2378 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eslöv.

Just nu är Skånska Gas & Va Lagret AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skånska Gas & Va Lagret AB så går det att nå dem via telefon på 0413-14774 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skånska Gas & Va Lagret AB är Borko, Dejan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Marie Ingelöf Suzanne som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.