Olle Malmqvist Maskin AB

Skåne län

Information

Olle Malmqvist Maskin AB är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Olle Malmqvist Maskin AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Olle Malmqvist Maskin AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Olle Malmqvist Maskin AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-17. Men sedan 1999-01-01 så har Olle Malmqvist Maskin AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Idrottsv. 11, 247 47, Flyinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olle Malmqvist Maskin AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-52318.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Olle Malmqvist Maskin AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Olle Malmqvist Maskin AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med entreprenadmaskiner samt handel med utrustning och reservdelar till samt service av entreprenadmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Olle Malmqvist Maskin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olle Malmqvist Maskin AB och det är följande personer, Malmqvist, Olle som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Monica Hanna Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sundberg, Carl Krister som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomikonsult i Malmö Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Olle Malmqvist Maskin AB är 556520-6181.