Svenska Kaolin Aktiebolag (publ)

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) är ett av dem. Statusen för Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) är att Bolaget är aktivt.

Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) är ett Aktiebolag och skapades 1995-06-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) ska trivas.

Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva prospektering, brytning, utveckling och försäljning av mineralprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) Publikt bolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54542630.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) är Alm, Lars Göran som är född 1957 och har titeln VD, Alm, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammergren, Paul Mikael som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Källåker, Ulf Peter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rindeskog, Sara Birgitta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, von Zweigbergk, Nils Richard Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hedström, Per Ragnar Johannes som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Svenska Kaolin Aktiebolag (publ) har 556513-5877 som sitt organisationsnummer.