Vet Dolk AB

Skåne län

Information

556513-1504 är organisationsnummer för företaget Vet Dolk AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vet Dolk AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Vet Dolk AB finns i.

Vet Dolk AB har varit registrerat sedan 1995-05-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vet Dolk AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Vet Dolk AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vet Dolk AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Vet Dolk AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-32320 eller genom brev på följande adress:
Attarp 2, 240 33, Löberöd

Bolaget skall bedriva veterinärverksamhet och hästförädling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vet Dolk AB och det är Dolk, Ann Catharina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kron, Bengt Axel Lennart som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,