SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag

Skåne län

Information

SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-01-30. Men sedan 1995-01-01 så har SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Magnus Stenbocksg. 9, 222 24, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-144664.

Eslöv arbetar för att bolag som SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena företags- etablering, affärsutveckling, produktutveckling, geoteknik och kvalitetssäkringsarbete för produktionsföretag, dels utbildning inom teknikområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag och det är följande personer, Sävström, Erna Ingbritt som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sävström, Annica Erna Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Öfver, Eva-Lis Kristina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för SÄVAB Affärsutveckling Aktiebolag är 556508-1014.