Stonab Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsulttjänster,utbildning, underhåll och handel inom områdena datateknik, flyg och projektstyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stonab Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Stonab Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1995-02-08 så skapades Stonab Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Stonab Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Stonab Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556505-5612 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Stonab Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stonab Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-554700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stonab Aktiebolag är Svensson, Sten Atle som är född 1951 och har titeln VD, Svensson, Sten Atle som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Yvonne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Henriksson, Per Martin som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .