L. Last Aktiebolag

Skåne län

Information

556500-2275 är organisationsnummer för verksamheten L. Last Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L. Last Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som L. Last Aktiebolag finns i.

L. Last Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-12-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för L. Last Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

L. Last Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L. Last Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med L. Last Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-19710 eller genom brev på följande adress:
Borlunda 12, 241 93, Eslöv

Bolaget skall bedriva åkerinäring, fastighetsförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L. Last Aktiebolag och det är Andersson, Lars Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kurt Bertil som är född 1933 och har titeln Suppleant, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,