Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långåkrav. 27, 241 35, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-17255.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag har idag 556499-9786 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med drivmedel och biltillbehör, kioskverksamhet, hyrverksamhet med lokaler och släp samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Olle Olsson i Eslöv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Knut Olle Ingemar som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Lars Olle som är född 1961 och har titeln Suppleant, Strand, Jan Olof som är född 1963 och har titeln Revisor, Ekendal, Sven Magnus som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Hurtigs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .