Mannelektrik Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Mannelektrik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Mannelektrik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Mannelektrik Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-08-09 och har organisationsnummer 556499-5982.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8322519 alternativt besöka eller skicka post till Mannelektrik Aktiebolag på följande adress Cementv. 20, 136 50, Haninge.

Mannelektrik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-08-09.

I Mannelektrik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Krüssenberg, Corinna som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av elkomponenter, konstruktion och tillverkning av apparatskåp, utföra finansiella konsulttjänster, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.