Rosenqvist Invest AB

Skåne län

Information

Rosenqvist Invest AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Rosenqvist Invest AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rosenqvist Invest AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rosenqvist Invest AB har haft sedan 1995-01-01. Rosenqvist Invest AB har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rosenqvist Invest AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skyttebacken 4, 241 31, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-348462.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rosenqvist Invest AB Privat, ej börsnoterat.

Rosenqvist Invest AB har idag 556498-4135 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rosenkvist, Ann Kristin Birgitta -Rosenkvist, Jan Inge Christer är den som för stunden ansvarar för Rosenqvist Invest AB

Bolaget skall bedriva projektledning och konstruktionsarbeten inom industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rosenqvist Invest AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosenkvist, Jan Inge Christer som är född 1945 och har titeln VD, Rosenkvist, Jan Inge Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenkvist, Ann Kristin Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenkvist, Dan Inge Peter som är född 1980 och har titeln Suppleant, Troein, Linda Carola Christina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Olsson, Jan Kenneth som är född 1951 och har titeln RevisorBDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .