Åkerslunds Gård AB

Skåne län

Information

Åkerslunds Gård AB är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Åkerslunds Gård AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åkerslunds Gård AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-10-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Åkerslund , 241 91, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åkerslunds Gård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-34275.

Eslöv arbetar för att verksamheter som Åkerslunds Gård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åkerslunds Gård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åkerslunds Gård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åkerslunds Gård AB och det är följande personer, Josephsson, Kjell Agne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Josephsson, Karin Gunnel som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åkerslunds Gård AB är 556495-5531.