Postmästaren förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Postmästaren förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Postmästaren förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Postmästaren förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-04-10 och har organisationsnummer 556494-3313.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0413-17310 alternativt besöka eller skicka post till Postmästaren förvaltnings Aktiebolag på följande adress Storg. 22, 241 30, Eslöv.

Postmästaren förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Postmästaren förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet avseende bokföring och revision och förvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.