Informationsteknik HH Technisound Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Informationsteknik HH Technisound Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Informationsteknik HH Technisound Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Informationsteknik HH Technisound Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556492-4891.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-6115040 alternativt besöka eller skicka post till Informationsteknik HH Technisound Aktiebolag på följande adress Carlsg. 42, 211 20, Malmö.

Informationsteknik HH Technisound Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Informationsteknik HH Technisound Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hansson, Hans Anders Håkan som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva uthyrning, försäljning, installation och service av ljud- och ljusutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.