Värmesvets Entreprenad i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Värmesvets Entreprenad i Eslöv Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Värmesvets Entreprenad i Eslöv Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Värmesvets Entreprenad i Eslöv Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556485-5806.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0413-10453 alternativt besöka eller skicka post till Värmesvets Entreprenad i Eslöv Aktiebolag på följande adress Vikhemsv. 15, 241 38, Eslöv.

Värmesvets Entreprenad i Eslöv Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Värmesvets Entreprenad i Eslöv Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Järgren, Ulf Ture som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom licens- svetsningsområdet avseende värmeinstallationer samt härmed förenlig verksamhet.