Remdoc Aktiebolag

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Aktiebolag som heter Remdoc Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Remdoc Aktiebolag i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Remdoc Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-06-19 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1994-02-28 så har Remdoc Aktiebolag varit registrerat och sedan 2003-08-04 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Remdoc Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Remdoc Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Smidarev. 14, 241 96, Stockamöllan. Vi ni istället prata med Remdoc Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva legitimerad husläkarvård i privat verksamhet enligt lag och utfärdade anvisningar, annan sjuk- och hälsovård, undervisning, försäljning av sjukvårdsartiklar och - i den mån så är tillåtet - även av läkemdel, bedriva uthyrning av kanoter, ävensom idka härmed förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Rempling, Hans Viktor som är född 1982 och har titeln Extern firmatecknare, Rempling, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rempling, Rolf Lennart som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -externa firmatecknaren .

Remdoc Aktiebolag har 556483-7408 som sitt organisationsnummer.