Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB

Skåne län

Information

Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB är en verksamhet som finns i Eslöv. I Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekdahl, Bengt Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Kerstin Ann Marie som är född 1942 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB på telefon 0413-30068.

Bolaget ska förvalta fastigheter samt att bedriva byggnads- och taktäckningsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB innehar ej F-skattsedel och Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ekdahls Bygg- & Fastighetsförvaltning AB har 556476-5146 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.