Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag

Skåne län

Information

Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-10-01. Men sedan 1993-01-01 så har Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bygelv. 28, 241 35, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-12710.

Eslöv arbetar för att bolag som Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning samt import och export av byggnadsmaterial, bedriva byggentreprenadverksamhet, försäljning av inom branschen förekommande varor och tjänster, äga och förvalta fast och lös egendom samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag och det är följande personer, Walter, Ulf Lars-Håkan som är född 1968 och har titeln VD, Walter, Ulf Lars-Håkan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Walter, Lars Ebbe Curt som är född 1936 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skandinaviska Arkitekthus Aktiebolag är 556471-2080.