CTP Nordiska Aktiebolag

Skåne län

Information

556469-6317 är organisationsnummer för bolaget CTP Nordiska Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CTP Nordiska Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som CTP Nordiska Aktiebolag finns i.

CTP Nordiska Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-07-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CTP Nordiska Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

CTP Nordiska Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CTP Nordiska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med CTP Nordiska Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-2869307 eller genom brev på följande adress:
St. Söderg. 47, 222 23, Lund

Bolaget skall bedriva forskning, försäljning och service på katalytiska, termiska och regenerativa system samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CTP Nordiska Aktiebolag och det är Thalhammer, Heimo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schedler, Johannes som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Thalhammer, Maria som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Wingren, Susanne Pethra Iréne som är född 1971 och har titeln Delgivningsbar person, Bjärehäll, Anders Ola som är född 1974 och har titeln Revisor, Andersson, Dan Tomas som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,