JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag

Skåne län

Information

JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1993-05-03. Men sedan 1993-01-01 så har JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Truckv. 3, 241 38, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-554460.

Eslöv arbetar för att bolag som JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva service och reservdelsförsäljning för lantbruk, jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Jan Erik Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedin, Bengt Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Elsa Gunilla Ann-Charlott som är född 1949 och har titeln Suppleant, Olsson, Inger Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för JEB Lantbruksmaskiner Aktiebolag är 556466-6955.