O Nilsson i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

O Nilsson i Eslöv Aktiebolag är ett företag som finns i Eslöv. I O Nilsson i Eslöv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Ulla Hilda Kristina som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karin Boel Elisabet som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Ola som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sandvall, Boel Maria Kristina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Henrik Lars Ingvar som är född 1968 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med O Nilsson i Eslöv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå O Nilsson i Eslöv Aktiebolag på telefon 0413-10331.

Bolaget skall bedriva försäljning av damkonfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är O Nilsson i Eslöv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

O Nilsson i Eslöv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

O Nilsson i Eslöv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och O Nilsson i Eslöv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för O Nilsson i Eslöv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

O Nilsson i Eslöv Aktiebolag har 556457-9778 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.