CS Engineering Mecano Aktiebolag

Skåne län

Information

CS Engineering Mecano Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där CS Engineering Mecano Aktiebolag finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. CS Engineering Mecano Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. CS Engineering Mecano Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till CS Engineering Mecano Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kärrstorp 3, 240 36, Stehag men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-540646.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är CS Engineering Mecano Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

CS Engineering Mecano Aktiebolag har idag 556456-6361 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen. är den som för stunden ansvarar för CS Engineering Mecano Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och marknadsföring av rensningsutrustning för processvattenintag jämte därmed förenlig verksamhet.

I CS Engineering Mecano Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Byfors, Per Stefan som är född 1953 och har titeln VD, Byfors, Per Stefan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Tommie Bertil som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .