S Munkarps Fastighetsaktiebolag

Skåne län

Information

S Munkarps Fastighetsaktiebolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I S Munkarps Fastighetsaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Bo Mats Urban som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kerstin Gunvor som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med S Munkarps Fastighetsaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå S Munkarps Fastighetsaktiebolag på telefon 0413-540480.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är S Munkarps Fastighetsaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

S Munkarps Fastighetsaktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

S Munkarps Fastighetsaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och S Munkarps Fastighetsaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S Munkarps Fastighetsaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

S Munkarps Fastighetsaktiebolag har 556455-7493 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.