M. Wetterberg Sport Aktiebolag (Intersport)

Skåne län

Information

I Skåne län så finns M. Wetterberg Sport Aktiebolag (Intersport). Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. M. Wetterberg Sport Aktiebolag (Intersport) tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

M. Wetterberg Sport Aktiebolag (Intersport) är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556454-3105.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0413-10929 alternativt besöka eller skicka post till M. Wetterberg Sport Aktiebolag (Intersport) på följande adress St. Torg 5 A, 241 30, Eslöv.

M. Wetterberg Sport Aktiebolag (Intersport) är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I M. Wetterberg Sport Aktiebolag (Intersport) så sitter följande personer i styrelsen: , Wetterberg, John Michael som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med sportartiklar, ekonomisk rådgivning, djuruppfödning samt konsultverksamhet inom sporthandel, akutsjukvård och ambulanssjukvård och därmed förenlig verksamhet.