Jeppstorp Lantbruks AB

Skåne län

Information

Jeppstorp Lantbruks AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Jeppstorp Lantbruks AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jeppstorp Lantbruks AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jeppstorp Lantbruks AB har haft sedan 1994-01-01. Jeppstorp Lantbruks AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jeppstorp Lantbruks AB så kan ni göra det genom att skicka er post till L. Jeppstorp, 241 93, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-13567.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jeppstorp Lantbruks AB Privat, ej börsnoterat.

Jeppstorp Lantbruks AB har idag 556443-5716 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Jeppstorp Lantbruks AB

Bolaget skall idka animalieproduktion, växtodling, handel med företrädesvis lantbruksmaskiner och tillhörande reservdelar, maskinstationsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Jeppstorp Lantbruks AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Per Arne Mikael som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lena Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .