Okane AB

Skåne län

Information

Okane AB är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Okane AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Okane AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Okane AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1992-01-16. Men sedan 1998-01-01 så har Okane AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Prenneg. 4 B, 223 53, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Okane AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eslöv arbetar för att bolag som Okane AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Okane AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, förvaltning och handel med värdepapper samt förlagsverksamhet med utgivande av böcker, datorbaserade läromedel samt undervisning.

Firmatecknare för Okane AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Okane AB och det är följande personer, Lorentz, Finn som är född 1944 och har titeln VD, Lorentz, Finn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorentz, Anette Margaretha som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Okane AB är 556440-3581.