Billinge Bilservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bilreparationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Billinge Bilservice Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Billinge Bilservice Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1991-12-30 så skapades Billinge Bilservice Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Billinge Bilservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Billinge Bilservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556439-9052 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Billinge Bilservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Billinge Bilservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0413-542147 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Billinge Bilservice Aktiebolag är Persson, Bengt Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström Persson, Nina Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .