Skarhults Entreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Skarhults Entreprenad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Skarhults Entreprenad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skarhults Entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Skarhults Entreprenad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-12-16. Men sedan 1992-01-01 så har Skarhults Entreprenad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ö. Strö 14, 241 91, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skarhults Entreprenad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-34350.

Eslöv arbetar för att bolag som Skarhults Entreprenad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skarhults Entreprenad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med traktorgrävare ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skarhults Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skarhults Entreprenad Aktiebolag och det är följande personer, Steen, Karl Erik Conny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Steen, Karin Eva Lena som är född 1959 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skarhults Entreprenad Aktiebolag är 556439-7734.