Gourmetspecialisterna i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Aktiebolag som heter Gourmetspecialisterna i Eslöv Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Gourmetspecialisterna i Eslöv Aktiebolag i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Gourmetspecialisterna i Eslöv Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1991-09-16 så har Gourmetspecialisterna i Eslöv Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Gourmetspecialisterna i Eslöv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Gourmetspecialisterna i Eslöv Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Odeng. 2, 241 31, Eslöv. Vi ni istället prata med Gourmetspecialisterna i Eslöv Aktiebolag så kan ni göra det på 0413-10036.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse jömte härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sander, Peter Leif Tommy som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Per Lars Georg som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Sander, I Christina R som är född 1966 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Callert, Mats Anders som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Gourmetspecialisterna i Eslöv Aktiebolag har 556430-9523 som sitt organisationsnummer.