DISAB Vacuum Technology AB

Skåne län

Information

DISAB Vacuum Technology AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där DISAB Vacuum Technology AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. DISAB Vacuum Technology AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket DISAB Vacuum Technology AB har haft sedan 1994-01-01. DISAB Vacuum Technology AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till DISAB Vacuum Technology AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Åkermans v. 22, 241 38, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-554300.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är DISAB Vacuum Technology AB Privat, ej börsnoterat.

DISAB Vacuum Technology AB har idag 556421-2941 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hardegård, Ulf Erik Roland -Persson, Anna Catarina -Sjöström, Lars Christer Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för DISAB Vacuum Technology AB

Bolaget skall bedriva handel med vakuumutrustning för industriellt bruk samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget bedriver även viss typ av konsultuppdrag såsom konstruktions- och bokföringstjänster.

I DISAB Vacuum Technology AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hardegård, Ulf Erik Roland som är född 1951 och har titeln VD, Hardegård, Ulf Erik Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Lars Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eskilsson, Lars Inge som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Hultberg, Kjell Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Persson, Anna Catarina som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotKlingborg, Mats Stefan Vilhelm som är född 1965 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Winther, Fred-Arne Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorRasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.