Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag

Skåne län

Information

Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag är ett bolag som finns i Eslöv. I Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östling, Lars Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Rahm, Bodil Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sejte, Christina Ingrid Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kindvall, Jenny Maria som är född 1971 och har titeln Revisor, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag på telefon 0413-60990.

Bolaget skall idka bokförlags- och tryckeriverksamhet, bedriva charter verksamhet inom sjönäringen, utföra dykningsarbeten, handel med sjö- och dykutrustning, bildbyrå och annan fotografisk verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sejte, Christina Ingrid Maria -Östling, Lars Gunnar

Östlings Bokförlag Symposion Aktiebolag har 556414-3674 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.