Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd)

Skåne län

Information

Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) är ett bolag som finns i Eslöv. I Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Färdig, Erik Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Färdig, Pia Carita Helene som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) på telefon 0413-30091.

Bolaget skall bedriva handel med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) av bolagstypen Aktiebolag.

Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) är ett av många bolag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Stefan Färdig Aktiebolag (Tempo Löberöd) har 556413-7759 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.